Akçataş Köyü İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlar baz alınarak, yenilikçi, dinamik ve alternatif eğitim olanakları yaratan demokratik, evrensel değerleri içselleştirmiş kurum olmak. Yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanında başarılı ve kendisini tanıyan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencimizin bireysel farklılıkları desteklenerek, geniş bir dünya görüşüne, kültürüne sahip olmaları ve bununla birlikte otonom yapıya sahip olmalarını hedefleriz.Öğrencimizin hem yaşadığı toplumun bireyi, hem de dünya bireyi olarak; çevresine duyarlı, saygılı, hoşgörülü birey olarak öğrencimizin mutlu bir yaşam kurabilmesi için gerekli yetilere sahip olmalarına destek olmak.

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 05362009397

WEB - https://akcatasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Akçataş Köyü Horasan ERZURUM

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Erzurum Horasan Akçataş köyü

Adres - Akçataş Köyü Horasan ERZURUM

Ulaşım Okulumuza ulaşım taksi ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 13 km il merkezine ise 95 km uzaklıktadır.